Happy Birthday To Me!!!
Yup, today is my birthday. Umur dah meningkat setaun agik. Last nite pun dah rame yang wish hepy birthday, ada yang thru sms, kat facebook page mek. Ada yang call sharp 12 midnite, sapa lagik mun bukan huby mek. Nya kat Johor kinek tok course for two weeks. Dah merengek suh nya balit weekend tok, depend la mun ada transport sikda aktiviti maybe nya balit juak la minggu tok..

Hari tok entam banyak keja sampe sik terpikir cdak opis molah birthday celebration. Last year dapat diagak, apa cdak nanyak nak makan apa pake lunch time nak ngoder pizza. Tapi ari tok tek, dengan visitornya lah. Staff baru nya la langsung lupak. Thank you so much for my team member, really appreciate that. Rasa mun dah berumur tok malu gik upa nak niup lilin, tapi sik mok la nak kecikkan ati orang nak.

Maybe some of us will celebrating Valentine Day which falls on Saturday, tapi MK sik mengamalkan hari memperingati kekasih ya. For me love have to be shown every day, no need specific day for that. Everyday I love you kedak lagu Boyzone ya.


Labels: edit post
9 Responses

  1. Ya Rabbi.. hepi bday utk ktk juak.. Semoga murah rejeki.. pjg umo, sihat tuboh badan... :)


  2. Audio Says:

    Hepi beddei kitak ehek! dah makin tua dah hoh ehek XD


  3. Ms Tikot's: TQ very much.

    Onggon: Tima kasih bebanyak. InsyaAllah..murah rezeki..pnjg umo..

    Audio: Aih sukanya kita tok dah tua..baru masuk angka 3..la


  4. Ridhuan Says:

    happy birthday.. dah besar jgn nakal2 eh..


  5. SUPER MAMA Says:

    Happy Betday.. harap lom terlambat! Semoga panjang umo, murah rezki & sihat walafiat sentiasa!


  6. Ridhuan: Makin besar makin nakal..ehek..


  7. Super Mama: Amin..tima kasih bebanyak..


  8. happy belated birthday my super senior smsk hehe.. sikpenah jumpa.. tp jumpa rah facebook hehehe