HOLA..!!!

Ikri Post...


Irfan kat kedai mamak...


Senyum sumbing Irfan..


Terpaksa senyum Ikri...

Lamak nar dah rasa sik update blog tok… dilanda virus M…malas…actually MK kepak kat opis jadi cikgu. Nang sik apat la nak jadi cikgu kurang kesabaran, ya baruk ngajar mbiak graduate. Mun ngaja mbiak tadika boleh kenak heart attack la…kali rindok ati juak oo nangga mbiak kecik2 nang kejawak upa sidak oooo..

Garang2 supaya cepat lak pande..mun bait gilak susah juak. Mun ada error sapa susah akak jugak…Pas ya balit keja kena turun nait tren ngan bas. Huby sik ada gi outstation 2 minggu, biasa dah kenak tinggal cam ya. Keja pun pak polisi…

Apa gik nak crita..aok dah sampe umah trus melayan anak2 kat umah. Mun abang ya ok la…Muhammad Aqil Irfan namanya, sik banyak gilak karenah. Hobi nya main PS2, nangga kartun network..segala dak Ben Sepuluh ya nang khatam..lom lagik Tom & Jerry. Tapi nya ada time management mun balit skolah keja umah dolok dipolahnya. Lepas ya kol 5 pegi ngaji. Pas ya baruk main, mun boring main nya nangga tv. Ok lah..nya cepat pick up cam emak nya tok..hehehe.. mun blaja cepat ckit tapi congek.. maka orang bujang.

Nok 2nd ya nang aktif sikit, Muhaimin Fikri diberik nama… sik pande dok diam nak nekik jak kerjanya..mun kita didapur nya bekerja juak di dapur. Mun kita nangga TV pande tetiba jak ilang! Suma dak suis ditutupnya..Dah la malar self accident nang sik udah2…pande juak dah nya klaka..sik brapa nak telus. Mun kita molah apa2 ditangga nya sekali jak mesti nya nak ngikut.

Ya la nembiak nang cepat tangkap..heheh ok lah rasa nak balit umah dah tok..klak kita cerita lagik..

P/S: Kalau rasa2 tak paham kat post MK kali ni..sila la tanye ek…
Labels: edit post
7 Responses
  1. Yahhh.. byj juak tanggongjawab ktk duhal owh.. kepak di opis kepak di rumah.. ney gaya koh.. mun sik keja susah juak.. KL tok bah..


  2. Mena ya..ada juak ati nak brenti keja tapi pas pk ya pk tok..sik jadi la..


  3. SHAIKH Says:

    cute baby!bg sy jg leh?huhu
    ;D


  4. uish mana boleh Shaikh...hehehe..kena la cr pasangan..anak sendiri..guraw jer..



  5. Audio Says:

    Besar2 n kiut2 jak anak kitak nektok hoh ehek XD


  6. kirana Says:

    Giney nok molah ko, nang adat nya dah belaki bebini. Mula idup sorang, kakya beduak, last2 betiga, beempat. Isshh, iboh la byk gilak. Nok duak ya dah penin palak ney ndak?