Rakyat Malaysia Pengguna VIAGRA Terbesar Dunia

Semalam MK terbaca satu artikel dalam sebuah majalah, satu laporan membuktikan bahawa rakyat Malaysia merupakan pengguna pil viagra per kapita terbesar di dunia. Terkejut? Ini menunjukkan bahawa rakyat Malaysia menggunakan pil berkenaan disebabkan masalah mati pucuk (ED). Ooopppss..

Dianggarkan lebih 40,000 rakyat Malaysia mengambil viagra secara tetap atas prekripsi doktor. Entah berapa ramai lagi pengguna viagra yang kita tak tahu, mengambilnya tanpa preskripsi doktor. Tak mustahil ada banyak ubat kuat kat Malaysia ni kan? Tengok je la iklan kat TV, even kat internet ni pun. Minyak ni la minyak tu la. Tapi tak tau la keberkesanannya kan? Biasa la, manusia kan tak pernah puas dengan apa yang ada. Especially bab-bab keintiman ni kan..nak extra power la katakan.

Just nak nasihatkan sikit kat kawan-kawan diluar sana. Make sure apa yang anda ambik tak memudaratkan diri. Pastikan produk yang anda gunakan mempunyai sijil or lesen dari kementerian kesihatan. Nanti lain pulak jadinya. Kadang-kadang ramai yang terpengaruh ngan kawan-kawan, certain orang to open to talk about this. Maybe tak suma la kan. Minta maaf kalau post kali ni cam pelik sikit.

P/S: MK jadi pendengar yang setia.
10 Responses
  1. Audio Says:

    Yobihhh!!...ya bok nyaa huishhh sik sangka juak rakyat msia sampei begitu skali yohhh...nang mati pucok laa adehh ehh... :|


  2. SHAIKH Says:

    bahaya ni..Malaysian dh byk guna viagra..smua ubat ade effect..kat our body..


  3. MakModen Says:

    salu jak dapat email cheap viagra koh! sik la mek tauk k apa benda ya.. duhal...



  4. Shaikh: Tu la, kalau betul preskripsi nya ok la.


  5. MakModen: Lawak ada jak, ya la email scam kali.


  6. T'zah: Heheheh, cuba sedaya upaya eh!!! Masuk 30 dh tahun tok...


  7. T'zah Says:

    Rame nar juak oh.. nang melampau tahap ED malaysian people tuk oh


  8. Wah... ada MLM viagra sik?? Hahaha.. Mesti laku...


  9. mat Says:

    wooo...banyak da jak dak mati pucuk....
    agak2 la mun nak ambik viagra.