Mendung...
Hi Kengkawan,

Baru hari ni MK ada masa nak update blog, terlebih free la plak. Bukan ape kalau dah masuk kol 4 ni, memang menghitung masa nak balik. Wat count down..tik tok tik tok!!! Cuaca kat luar mendung sekarang ni, orang kata mendung tak bererti hujan..itu orang kata. Tapi kalau kat KL ni mendung sure ujan punye...

Alamat nye MK sampai umah pon lambat la gamaknye...wah tak sabar tu nak balik rumah..nak rehat2, nak lepaskan penat..leh tengok muka anak2...Macam la penat sangat keja nye..dari ofis ke rumah pun bukan nye jauh sangat pun dalam 15 minit jer...

Masuk seminggu dah anak masuk sekolah..nak tanya la kat u all kan, yang ada anak kindergarten tu brapa yuran yang u all bayar tuk anak2 u all....anak MK yang sulung kindergarten kat Smart Reader Kids. Yuran dia dah naik la dulu RM250 jer, tapi sekarang RM280. Tu tak termasuk bayaran lain2 tue..just nak gather cikit info la pasal yuran sekolah ni...
Labels: edit post
2 Responses
  1. Audio Says:

    Demi anak..boh bekira glak ekekeke...

    Sibbait anak kitak sik skolah sitok. Yuran persemester for a kindergarden is around RM10-15k..
    Blom lagik bila masok Gred 1 dan seterusnya ehek..


  2. bukan berkira, ekonomi downturn tok suma benda nait..nang sik patut la nak..owh sidak ya sekpa nang kaya raya...